werkwijze

Het ontwerptraject bestaat uit drie stappen:

1. In een eerste oriëntatiegesprek bij jou thuis bekijken we de tuin en bespreken we jouw tuinwensen. Daarnaast kun je voorbeelden bekijken van het werk van groen ID. Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. De tuin kan al worden ingemeten.

 

2. In een vervolgafspraak presenteer ik de gemaakte schetsontwerp(en). Je laat de ideeën op je inwerken; er is altijd één wijzigingsronde inbegrepen.

 

3. In een derde afsrpaak wordt het definitieve ontwerp en het beplantingsplan gemaakt en besproken. De materiaalkeuze wordt verder gespecificeerd. Eventuele verlichting wordt ingetekend. Afhankelijk van de situatie en wensen kunnen 3D visualisaties en doorsnedes gemaakt worden.

 

Met het ontwerp en het beplantingsplan kun je óf zelf aan de slag gaan, of een hovenier inschakelen. Indien je begeleiding wenst tijdens de aanleg of een uitvoeringstekening, met daarin alle maten, dat kan allemaal.

 

Groen ID volgt haar 'creaties' graag door de tuin naderhand nog eens te bezoeken, vragen te beantwoorden omtrent het onderhoud, en te kijken hoe de tuin het 'doet ' en of alles bevalt.