bureau

Groen ID is een onafhankelijk bureau voor tuinontwerpen in de regio Zeist. Naast ontwerpen en beplantingsplannen kun je bij groen ID terecht voor tuinadviezen.

 

Groen ID is in 2002 opgericht door Gemma Diks. Na haar studie psychologie met als specialisatie waarneming van omgevingen volgde zij diverse cursussen op het gebied van zowel de binnenhuis- als tuinarchitectuur en voltooide zij de opleiding tot 'Vakbekwaam Hovenier'. Als zij niet bezig is met ontwerpen of beplantingsplannen maken, is zij regelmatig in haar eigen tuin te vinden.

 

Voor groen ID bestaat een geslaagd tuinontwerp uit een ruimte waarin de verhoudingen kloppen, maar er zijn meer uitgangspunten en eisen. Zo staan de wensen van de klant centraal en spelen duurzaamheid en het milieu een belangrijke rol bij de keuze voor materialen.

 

Gemma heeft ruim 16 jaar ervaring in het groen, volgt de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet en is aangesloten bij de TOG (Tuin Ontwerpers Groep), waarbij ontwerpers elkaar inspireren en studiedagen volgen.